Mentés szárazföldön

Cégünk fő profilja az autószállítás, autómentés, ez azonban nem jelenti azt, hogy más járművek kapcsán ne állnánk ügyfeleink rendelkezésére. Korszerű felszerelésünknek köszönhetően nem jelent problémát hajók, motorok, vagy éppen munkagépek fuvarozása sem. Egyedi megoldásainkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Biztonság, megbízhatóság

Egy értékes jacht vagy éppen egy drága motorkerékpár olyan vagyontárgyak, melyeket tulajdonosaik nem szívesen adnak ki a kezükből. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy szakavatott, tapasztalt munkatársaink a kellő odafigyeléssel és óvatossággal kezelik járműveit szállítás során. Nyugodtan ránk bízhatja vitorlása tengerre bocsátását, új quadja vidékre juttatását, de akkor is hívhat minket, ha mentésre van szüksége lerobbant nagymotorja kapcsán.

Belföldön és külföldön egyaránt

Szolgáltatásainkat magánszemélyként és cégként is igénybe veheti Magyarországon és határainkon túl egyaránt. Legyen szó mezőgazdasági gépek szállításáról vagy éppen furgonok mentéséről, nálunk garantált a gyors és hibátlan munkavégzés.

Korrekt hozzáállással és árakkal

Amennyiben cégünk mellett teszi le a voksát, nem kell rejtett költségektől vagy hanyag munkavégzéstől tartania. A ránk bízott járműveket épp olyan nagy becsben tartjuk, mint tulajdonosaik, árképzésünk során pedig a realitások talaján maradunk. Várjuk megkeresését személyautója, kisteherautója, hajója, munkagépe, vagy motorja szállítása kapcsán!