Az autószállítás nem csak idehaza jelent segítséget

Hazánkba havonta mintegy tízezer használt autót hoznak be külföldről kereskedők és magánszemélyek. Ennek pozitív és negatív hatásairól egyaránt sokat lehetne beszélni, de most maradjunk a praktikus kérdéseknél. A külföldön - főleg Németországban - remek áron hirdetett gépek csábítóak lehetnek, de hazahozataluk igencsak költséges és sok vesződséggel járó „mulatság”. Ilyenkor jöhet jól a profi autószállítás.

Pénz, idő, energia

Ha egy kicsit utánaszámolunk, máris kiderül, hogy az autószállítás bizony remek alternatívát jelent az egyéni, ún. „saját lábon”megoldásokhoz képest. A pénz pedig csak az érem egyik oldala, a másik oldalon a kényelem és a biztonság szerepelnek. Lássuk, pontosan milyen előnyökkel jár a profi szolgáltatás, és milyen költségeket spórolhatunk meg:

Autószállítás akár külföldön is
  • Üzemanyag: A több száz, adott esetben több ezer kilométer még egy igen jó fogyasztású autóval is pénztárca-zsugorító utazás.
  • Sofőr: Amennyiben saját autóval utazunk ki a célországba, gondoskodnunk kell egy másik sofőrről, aki hazahozza a kiszemelt kocsit.
  • Akár több jármű szállítása: A külföldi autóbehozatal akkor éri meg leginkább, ha egyszerre több négykerekű is felkerül a trailerre. Vagy akár kétkerekű, vagy hajó.
  • Sérült autók behozatala: Külföldön igazán jutányos áron lehet olyan gépkocsihoz jutni, mely különböző okok miatt üzemképtelen. Az ilyen járműveket kizárólag autószállítás keretében tudjuk hazahozni.

Autószállítás szakszerűen

Kinéztük, kifizettük, örülünk. Aztán a hazaúton megsérül vagy lerobban. A profi autószállítás keretében garantáltan sértetlenül hozzuk haza új négykerekűjét. Kollégáink több éves tapasztalattal bírnak az autómentés és -szállítás területén, így új kocsijának „haja szála se görbül” majd.

Megtalálta álmai járművét egy külföldi oldalon? Keressen minket, válassza kedvező árú autószállítási szolgáltatásunkat!