Autómentés szakemberektől

Autómentőink délpesti telephelyünkről bárhova könnyen eljutnak Budapesten és Pest megyében, de az egész ország területén dolgozunk (autót mentünk és szállítunk), rövid határidővel!

Miért érdemes minket választania?

  • Gyors és precíz segítségnyújtás
  • Autómentőnk akár 30 percen belül megérkezik
  • Önt és autóját is elszállítjuk a megadott címre
  • Akár több autó szállítását is vállaljuk
  • Magyarországon nem számítunk fel útdíjat az autómentésnél, autószállításnál

Minden autós rémálma, hogy egyszer autómentőre lesz szüksége. Vannak azonban esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Egy kisebb-nagyobb baleset, meghibásodás vagy lerobbanás során bizony jól jön a szakszerű segítség. Éjszaka, télen a mínuszokban, vagy nyáron a kánikulában tanácstalanul állni a felnyitott motorház előtt - erre senki sem vágyik! Autómentőink akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a meghibásodott gépjármű elszállítását.

Az autómentés felelősség is egyben és mi ezzel tisztában vagyunk. Ránk bízott járművét a lehető legnagyobb gonddal kezeljük, így nem kell attól tartania, hogy az autómentők még több kárt tesznek kocsijában. Korszerű trailereink biztonságosan szállítják elromlott autóját otthonába, vagy szervizbe. Autómentést külföldről is vállalunk!

Felkészült kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés területén, így minden felmerülő nehézséget képesek megoldani. Kiváló helyismeretüknek köszönhetően megtalálják azokat az útvonalakat, melyeken az autómentés a leggyorsabban elvégezhető.

Autómentés kicsiknek és nagyoknak

Cégünk szolgáltatása nem korlátozódik a személyautókra; egyaránt vállaljuk 3,5 tonnás kisteherautók és furgonok szállítását, mentését / Max. 2,5 tonna önsúlyig /. Autómentőink minden technikai felszereléssel és szakmai ismerettel rendelkeznek, ami a gyors és biztonságos munkavégzéshez szükséges.

Mentse el telefonszámunkat és hívja autómentőinket, ha elakadt út közben!