Autómentés szakemberektől

+36-70-5-122-122

Autómentőink délpesti telephelyünkről bárhova könnyen eljutnak Budapesten és Pest megyében, de az egész ország területén dolgozunk (autót mentünk és szállítunk), rövid határidővel, a hét minden napján!

Miért érdemes minket választania?

  • Gyors és precíz segítségnyújtás
  • Autómentőnk akár 30 percen belül megérkezik
  • Önt és autóját is elszállítjuk a megadott címre
  • Akár több autó szállítását is vállaljuk
  • Magyarországon nem számítunk fel útdíjat az autómentésnél, autószállításnál

Minden autós rémálma, hogy egyszer autómentőre lesz szüksége. Vannak azonban esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Egy kisebb-nagyobb baleset, meghibásodás vagy lerobbanás során bizony jól jön a szakszerű segítség. Éjszaka, télen a mínuszokban, vagy nyáron a kánikulában tanácstalanul állni a felnyitott motorház előtt - erre senki sem vágyik! Autómentőink akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a meghibásodott gépjármű elszállítását.

A sárga angyal ma is létezik - bár a fogalom ma már mást takar. Jelen pillanatban kevés olyan cég van, amely megérdemli ezt a jelzőt, hiszen ez nem csak egy jelző volt, hanem valódi minőségi munka, teljesítmény állt mögötte egykor. Manapság pontosság, gyorsaság és szakértelem valamint a kliens iránti odaadás, a szakma szeretete és óriási rutin a megfelelője. Mi ilyenek vagyunk? Győződjön meg a saját szemével róla! +36-70-5-122-122

Az autómentés felelősség is egyben és mi ezzel tisztában vagyunk. Ránk bízott járművét a lehető legnagyobb gonddal kezeljük, így nem kell attól tartania, hogy az autómentők még több kárt tesznek kocsijában. Korszerű trailereink biztonságosan szállítják elromlott autóját otthonába, vagy szervizbe. Autómentést külföldről is vállalunk!

Felkészült kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés területén, így minden felmerülő nehézséget képesek megoldani. Kiváló helyismeretüknek köszönhetően megtalálják azokat az útvonalakat, melyeken az autómentés a leggyorsabban elvégezhető.

Autómentés kicsiknek és nagyoknak

Cégünk szolgáltatása nem korlátozódik a személyautókra; egyaránt vállaljuk 3,5 tonnás kisteherautók és furgonok szállítását, mentését / Max. 2,5 tonna önsúlyig /. Autómentőink minden technikai felszereléssel és szakmai ismerettel rendelkeznek, ami a gyors és biztonságos munkavégzéshez szükséges.

Mentse el telefonszámunkat és hívja autómentőinket, ha elakadt útközben! +36-70-5-122-122