Autószállítás bárhol!

+36-70-5-122-122

Számunkra az autószállítás hivatás! Hívjon minket, ha segítségre van szüksége! Magyarországon belül útdíj nélkül, a hét minden napján!

Szolgáltatásaink:

  • Autószállítás és 3,5 tonnás kisteherautó vagy furgonszállítás (max. 2,5 T önsúlyig)
  • Egyéb járművek szállítása: motor, hajó, takarítógép, háromkerekű gépek
  • Bel- és külföldi szállítás, Magyarországon útdíj nélkül

Autószállítás bárhol, bármikor

Autószállításra számtalan esetben szüksége lehet az embernek: ha elakadt, lerobbant, balesetet szenvedett vagy, ha új autót vásárolt külföldön, és szeretné épségben hazajuttatni. Cégünk felkészült szakemberekkel és korszerű felszereléssel vállalja gépjárműve biztonságos és gyors szállítását Budapesten és annak vonzáskörzetében. Magyarország területén útdíj-mentesen és külföldön is kedvező feltételekkel!

Autószállítás éjjel-nappal

Cégünk vállalja személyautók, furgonok, sőt kisteherautók (autószállítás maximum 2, 5 tonna önsúlyig) szállítását - egyszerre akár több gépjárművet is elviszünk!

Autószállítás az ön által megadott címre!

Az autószállítás mellett motorja, jachtja és egyéb járműve mozgatását is ránk bízhatja – nyugodtan aludhat, mert értékei épségben hazakerülnek, akár külföldről is.

Problémamegoldás mesterfokon

Elakadt autóját bebikázzunk, defektes gumiját kicseréljük. Tapasztalt kollégáink akár 30 percen belül a helyszínre érkeznek Budapesten és Pest megyében! Amennyiben a javítás nem lehetséges, autómentőinkkel a sérült jármű elszállításáról is tudunk gondoskodni.

Miben tudunk még segíteni?

Balesetes, karambolos az autója, autószállításra lenne szüksége?
Ha minket választ, a helyszínre érkezésünket követően tapasztalt kollégáink akár a biztosítási papírok kitöltésében vagy a biztosítási ügyintézés folyamatában is segítségére lehetnek.

Nálunk autója jó kezekben van - bízza ránk annak szállítását! +36-70-5-122-122